MasiLogo.png

Terassilasitukset

Tilanjakajat

kuva_20032008_002.jpg

- Alumiiniset terassirungot
- Lasikatot

Masi-lasitusjärjestelmä soveltuu kerrostalojen lisäksi rivi-, omakoti- ja vapaa-ajan asuntojen terasseille ja kuisteille. Masi-lasiterasseilla keväinen aurinko lämmittää terassin käyttövalmiiksi jo varhain. Lasitetusta terassista saat lisähuoneen, jonka voit sisustaa ja jossa voit viettää vapaa-aikaa suojassa sateelta ja tuulelta. Lasitettu terassi on verraton illanviettopaikka hyvien ystävien seurassa.

Masi-lasitusjärjestelmä on toimintavarma ja kotimainen. Masi-terassilasit toimitetaan mittatilaustyönä "avaimet käteen" -periaatteella tai " tee se itse"-miehelle mittojen mukaan. Pystyprofiilissa on harjatiiviste ja hakaus. Ovet suljettuna profiilit ovat tiiviisti kiinni toisissaan. Näin on mahdollista tehdä useasta elementistä liukuva seinä, joka on tiivis eikä kolise. Kevyesti liukuvat liukuovet voidaan siirtää sivuun ja nauttia kesästä. Masi-liukulaseissa pystyprofiilit ovat siroja, vain 25 mm. Neliovisessa sarjassa ylä-/alakiskon leveys vain 64 mm.

Masi-lasitusjärjestelmä >>

nikalogojpg.jpg

hki_lasit.jpg

Parvekelasit

- Puitteettonat lasitukset

- Asennettuna

NIKA-parvekelasitus on pystypuitteeton lasitusjärjestelmä. Se sopii erinomaisesti sekä uudis- että peruskorjauskohteisiin. Lasitus antaa myös mahdollisuuden yksilöllisiin kokonaisratkaisuihin lisäten kohteen julkisivun monipuolisuutta ja arvoa. Se suojaa rakenteita kosteudelta ja lialta vähentäen merkittävästi saneeraus- ja huoltotoimia pitkällä tähtäimellä.

NIKA-parvekelasit ovat karkaistua turvalasia ja ne täyttävät saksalaiset DIN-vaatimukset. Lasituksen alumiiniprofiilit on valmistettu euronormin mukaisesti ja päällystetty säänkestävästi polyesteripulverimaalattuna tai anodisoituna. Myös liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävistä materiaaleista. Laaja valikoima profiileita mahdollistaa lasituksen kiinnityksen rakenteisiin aina optimaalisesti.

Lasituksen rakenne ja tiivistykset antavat suojaa ilmanvirtauksia sekä vettä ja tuulta vastaan. Lasitus ei ole kuitenkaan liian tiivis, jotta lasi- tai rakennepintoihin ei pääsisi tiivistymään kosteutta haitallisessa määrin. NIKA-parvekelasitus vähentää parvekkeella olevaa melua noin 7-8 dB, mikä tarkoittaa kuulohavaintona liikennemelun laskevan noin puoleen. Parvekkeen takana olevassa huoneessa melu vähenee noin 20 dB.

NIKA-parvekelasitus >>


Suunnittelu, asennus ja lupamenettely

Terassi- ja parvekelasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Terassi- ja parvekelasituksia asennetaan kaikkina vuoden aikoina. Lasituksen asennus kestää tavallisesti työpäivän.

Hoidamme rakennusvalvonnan vaatimat lupamenettelyt. Rakennus- tai toimenpidelupa.

Tarjoamme vastaavan mestarin palvelut asentamissamme kohteissa.